Lancering af hjemmeside

Birgitte Gøyes hjemmeside lancerede vi den 28. september 2021 på B-spis restaurant i Næstved. Formanden for Bikubens Fusinsfond i Næstved v/Danske Bank Ole Madsen var inviteret så vi kunne takke fonden for donationen der gjorde vores hjemmeside mulig.
Kim Dawartz, Centerchef for Kultur, Fritid og Borgerservicekommer var også inviteret og vi fejrede de mange historier om Birgitte Gøye både på Herlufsholm, i Næstved og i hele Danmark. 

Udover at være et dejligt spisested ligger det centralt i den gamle middelalderby  netop dér hvor Birgitte Gøye har gået rundt.
Lanceringen af Birgitte Gøyes historier foregik netop på denne location i loopet mellem hendes eget levede liv og vores nutid.

Medlemmerne af Birgitte Gøye Selskabet konservator Karen Urth, religionshistoriker og filolog Marianne Olsen, Formanden for Bikubens Fusinsfond i Næstved v/Danske Bank Ole Madsen. Selskabets medlemmer videre: Formand, filolog og kunsthistoriker Trine Bie-Olsen, tidligere museumsdirektør middelalder arkæolog Palle Birk og forfatter og middelalder arkæolog Susanne Outzen.
Grafisk designer Lotte Winkel – der blandt andet har designet Birgitte Gøye Selskabets logo
og webmaster Hans Jørgen Andersen der har styret opbygningen af sitet.