Signering af Birgitte Gøye biografien

Hotspot for boglanceringen var Langes Boghandel, Bog & idé i Næstved 29. april.

 Mange var mødt op for at sikre sig et signeret eksemplar af forfatteren Grethe Jacobsen. Forlaget Gad var med, de mange lokale fagpersoner og Næstved Erhverv dukkede op. De har alle været med til at virkeliggøre Birgitte Gøye Selskabet. Birgitte Possing, der fra første færd var vores moralske støtte, mødte også op til fejringen af bogen og forfatteren.

Birgitte Gøye Selskabets formand holdt en takketale til Birgitte Gøye for det berigende bekendtskab og for alle de historier vi har samlet og alle de mennesker der har hjulpet Birgitte Gøyes historie på vej.
Birgitte Possing tog derefter ordet, startede med at takke Birgitte Gøye Selskabets formand Trine Bie-Olsen og næstformand Marianne Olsen for at have fået idéen og for at insistere på den i 500 år gemte hovedperson. Og Birgitte Possing mindedes de møder vi havde på Herlufsholm Skole ved projektets start.

Nyd stemningsbillederne fra begivenheden med stor tak til boghandler Søren Lange og medarbejdere for at skænke champagne og stille bøgernes verden til rådighed for denne nye bog: